1. Haberler
  2. Yalova
  3. BAŞKAN SALMAN “YALOVA’NIN BUNA İHTİYACI VARDI”

BAŞKAN SALMAN “YALOVA’NIN BUNA İHTİYACI VARDI”

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bostancı, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti.

Bu hafta içinde Gemi Mühendisleri Odası Yalova şubesinin açılışını gerçekleştireceklerini Başkan Salman’a ileten Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bostancı’ya, Yalova Şube Başkanı Melike Kul ve Sayman Murat Can eşlik etti.

Gemi sanayisinin Yalova’da son yıllarda Yalova ekonomisine katkı sağladığını belirten Başkan Salman; “Altınova’da son yıllarda üretilen gemiler ve yatlar Yalova ekonomisine katkı sağladı. Özellikle yurt dışına ithal edilen gemilerin hepsi neredeyse bu bölgeden çıkmakta. Böyle bir sirkülasyona öncülük eden Yalova’ya bir şube açmanızdan dolayı sizleri kutluyorum. Yalova’nın buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Yalova’mıza yeni atanan Üniversite rektörümüzün de konuda Gemi inşaatı bölümü ve Gemi makinaları bölümü açılması yönünde girişimlerde bulunacağı bilgisini bana vermişti. Bu konuda Üniversite ile ortak çalışmalar yaparak  sektöre katkı sağlayacağınızı düşünüyorum” dedi.

BAŞKAN SALMAN “YALOVA’NIN BUNA İHTİYACI VARDI” BAŞKAN SALMAN “YALOVA’NIN BUNA İHTİYACI VARDI”
0
love
love
0
surprised
surprised
0
embarrassed
embarrassed
0
angry
angry
0
sick
sick
BAŞKAN SALMAN “YALOVA’NIN BUNA İHTİYACI VARDI”
Yorum Yap

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!