haftanın maçı
featured
  1. Haberler
  2. Yalova
  3. RDKM Geçici Duruşma Salonu Olacak

RDKM Geçici Duruşma Salonu Olacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlenen basın toplantısında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında soruşturma açılan Yalova’da 15 Temmuz Darbe girişiminden önce başlatılan ve 47’si tutuklu 103 şüpheli hakkındaki dosyanın, Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildiğini ve duruşma gününün 21 Mart olarak belirlendiğini ifade etti.

İDDİANAME HAZIR

Savcılık İddianemenin hazır oludğunu sanıkların  Silahlı Terör Örgütü (FETÖ/PDY)’ne üye olmak , silahlı örgüt yönetmek  ve silahlı örgüte finansal kaynak toplamak suçlarından yargılanacak olan suçlular hakkında 5 yıldan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

RDKM Geçici Duruşma Salonu Olacak

Bugüne kadar savcılık tafından yürütülen soruşturma kapsamında 410 şüpheli hakkında adli işlem yapılırdı 160’ı tutuklandı ve halen  10 kişi gözaltında bulunmaktadır.

RDKM SALONUNDA YARGILANACAKLAR

Başsavcılık bu kadar çok sanık , izleyici ve avukatın  bir arada bulunabilecek bir salon adliyede mevcut olmadığından yargılama için Raif Dinçkök Kültür Merkezi (RDKM) Konferans salonunun daha uygun alacağını fakat bu yargılamanın suçlu sayısının fazla olması nedeniyle günler sürebileceği bu nedenle gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alınacağını ifade etti.

Yargılamanın yapılacağı salona 103 sanık , avukatlar , izleyiciler ve muhtemelen basının katılımı ile çok kalabalık bir duruşma olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
RDKM Geçici Duruşma Salonu Olacak
Yorum Yap

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!