featured
  1. Haberler
  2. Yalova
  3. ÇİFTLİKKÖY’E RAMAZAN’DA 270 BİN ÇİÇEK

ÇİFTLİKKÖY’E RAMAZAN’DA 270 BİN ÇİÇEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiftlikköy’de Ramazan ayı boyunca ilçe merkezine tam 270 bin mevsimlik çiçek ekimi yapılacak. Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yazlık çiçek ekimine ilçenin en uzun caddesi olan Atatürk Caddesi’nden başladı. 270 bin mevsimlik çiçekle renklenecek olan Çiftlikköy’de çiçek dikim çalışmaları gece gündüz sürüyor.

GECE GÜNDÜZ ÇİÇEKLENDİRME YAPILIYOR

Atatürk Caddesi’nin Çiftlik Mahallesi giriş kısmında 9 kişilik ekiple başlayan çalışmalar, Ramazan ayı boyunca gece ve gündüz devam edecek. Mevsime en uygun çiçekler olan begonya, vapur dumanı, ateş çiçeği ve kadife çiçekleriyle donatılmaya başlanan Çiftlikköy’de sahil şeridi ve park alanları başta, ilçenin tamamında ekim yapılacak. Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların sahil şeridi, park alanları, orta refüjler, belediye sosyal tesisleri, cami bahçeleri ve muhtar evleri bahçelerinde gerçekleştirileceğini dile getirdi.

ÇİFTLİKKÖY’E RAMAZAN’DA 270 BİN ÇİÇEK

SİLPAGAR, “ÇİFTLİKKÖY’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR”

Mevsimlik çiçek dikimlerinin ilçenin doğal güzelliklerini ve modern siluetini ortaya çıkardığını ifade eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da, orta refüjlerin, meydanların ve sahillerin ilçenin görünen yüzü olduğun belirterek, “Çok renkli mevsim çiçekleriyle Çiftlikköy’ün çehresini güzelleştiriyoruz. İlçemizde yeşil dokunun görselliğini artırmak amacıyla ihtiyaç olan yerlerinde bu çalışmaları yapıyoruz. Rengarenk bir Çiftlikköy hepimiz için ayrı güzellikler sunuyor” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ÇİFTLİKKÖY’E RAMAZAN’DA 270 BİN ÇİÇEK
Yorum Yap

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!