haftanın maçı
featured
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Abi-Kardeş Maçını Kardeş Kazandı: Yeşilova Spor, Sezona Galibiyetle Başladı

Abi-Kardeş Maçını Kardeş Kazandı: Yeşilova Spor, Sezona Galibiyetle Başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova‘da futbolseverler, şehirde merakla beklenen sezonun ilk derbisinde Yalova ***** ile Yeşilova Spor’nın karşılaşmasını izledi. Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta, Yeşilova Spor sahadan 1-0 galip ayrılarak sezona 3 puanla başladı.

“Kaliteli Bir Maç Beklemek Hayalcilik Olurdu”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Yeşilova Spor Futbol Şube Sorumlusu Hakan Toraman, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Toraman, iki takım taraftarının centilmence davranışlarına dikkat çekerek, “Öncelikle iki takım taraftarının da sergilediği centilmence davranışlar çok sevindiriciydi. Yeşilova Spor olarak hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz,” dedi.

Sezonun ilk maçı olması nedeniyle iki takımın da tedirgin bir oyun sergilediğini belirten Toraman, oyuncuların maç boyunca sakin ve temkinli bir futbol oynadıklarını ifade etti. “İlk maç olması münasebetiyle şehrin iki takımının oynadığı maçın çok kaliteli geçmesini beklemek hayalcilik olurdu. Oyuncu grubunun saha içinde tedirgin olması ve pozisyonların azlığı tamamen bu sebepten kaynaklanıyordu. Ayrıca, havanın aşırı sıcak olması da her iki takımı olumsuz etkiledi,” diyerek oyunun dinamiklerine dikkat çekti.

Abi-Kardeş Maçını Kardeş Kazandı: Yeşilova Spor, Sezona Galibiyetle Başladı

“Takım Olarak Daha İyi Konsantre Olduk”

Yeşilova Spor’nın maça daha iyi konsantre olduğunu ve eline geçen fırsatları değerlendirerek galibiyete ulaştığını vurgulayan Toraman, “Biz maça daha iyi konsantre olduk ve yakaladığımız fırsatı değerlendirip galip geldik. Saha içinde birbirini tamamlayan karakterli bir oyuncu grubumuz var. Teknik heyetimiz ise hırslı, hedefi olan ve çalışkan bir yapıya sahip,” dedi.

Yönetimden Destek

Takımın başarısında yönetim kurulunun ve başkan Yalçın Oruç’un da önemli bir rol oynadığını belirten Toraman, “Yönetim kurulumuz ve değerli başkanımız Yalçın Oruç, takımı desteklemek için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Bu çaba bizim için büyük bir motivasyon kaynağı,” diyerek kulüp yönetimine de teşekkür etti.

Türkiye Kupası’na Hazırlık

Toraman, önlerinde birçok zorlu maç olduğunu belirterek, sadece bir maç kazandıklarının bilincinde olduklarını söyledi. Hafta içi oynanacak Türkiye Kupası maçına odaklandıklarını ifade eden Toraman, “İlk hedefimiz hafta içi oynayacağımız Türkiye Kupası maçı. Çayeli karşısında Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Lig birinci hedefimiz, ancak kupa maçlarında da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz,” şeklinde konuştu.

Toraman, son olarak Yeşilova Spor olarak çalışmaya ve gelişmeye devam edeceklerini belirterek, “Her maç üstüne biraz daha koyarak, önümüzdeki karşılaşmalarda daha iyi oyunlar ve skorlar alacağımıza inanıyorum. Tökezleyeceğimiz anlarda tecrübemizle bu sorunları bertaraf edebilecek donanıma sahibiz,” diyerek hedeflerinin yüksek olduğunu vurguladı.

Yeşilova Spor, elde ettiği bu galibiyetle sezona moralli başlarken, hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda başarılı bir performans sergilemek için çalışmalarını sürdürecek.



Otomatik İçerik Kontrol Sistemi V2 - By Papatyam Soft

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Abi-Kardeş Maçını Kardeş Kazandı: Yeşilova Spor, Sezona Galibiyetle Başladı
Yorum Yap

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!