haftanın maçı
Yeşilova Spor'da Sahalara Bahar Erken Geldi
Yeşilova Spor'da Sahalara Bahar Erken Geldi
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Başkan Yardımcısının Sosyal Medya Paylaşımına Yeşilova Spor’dan Tepki

Başkan Yardımcısının Sosyal Medya Paylaşımına Yeşilova Spor’dan Tepki

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar’ın Yalova **** ile Yeşilova Spor arasında oynanan derbi maçına ilişkin sosyal medya paylaşımı, Yeşilova Spor Kulübü ve taraftarları arasında tepkiyle karşılandı. Bayar, Yalova Atatürk Stadyumu’ndan yaptığı paylaşımda Yalova ****’un 1-0 mağlup olmasını dile getirerek Yeşilova Spor’u tebrik etmiş ve gönlünün Yalova ****’dan yana olduğunu belirtmişti. Ancak bu ifadeler, Yeşilova Spor camiası tarafından talihsiz olarak değerlendirildi.

Yeşilova Spor Taraftarları Tepkili

Yeşilova Spor taraftarları, Bayar’ın açıklamalarına sosyal medyada büyük tepki gösterdi. Taraftarlar, Bayar’ın bu makama Yalova halkının oylarıyla geldiğini hatırlatarak, “Biz her zaman Yalova’nın takımları ile kardeş takım olduğumuzu belirttik. Ancak Belediye Başkan Yardımcısı’nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Kendilerine bu koltukları bizlerin oylarıyla kazandıklarını hatırlatmak isteriz” ifadelerine yer verdiler. Taraftarlar, Bayar’ın şehrin bütün takımlarına eşit mesafede durması gerektiğini savundular.

Yeşilova Spor'da Yüzler Gülüyor
Yeşilova Spor’da Yüzler Gülüyor

“Yeşilova Spor Bu Şehrin Temsilcisidir”

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, Bayar’ın açıklamalarına karşı net bir duruş sergiledi. Oruç, “Biz daha önce de dile getirdik. İç saha maçlarımızda Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar’ı görmek istemiyoruz. Bu açıklamaların ardından bir sonraki yerel seçimde hangi yüzle kapımıza gelip oy isteyecekler? Seçim döneminde tesislerimizden çıkmayanlar, CHP’nin belediye başkan adayları ve milletvekilleriydi. Şimdi ise şehrin takımlarından birine karşı bu şekilde açıklamalar yapılıyor. Yeşilova Spor, Yalova’yı ve halkımızı hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda temsil ediyor. Yeşilova Spor Yunanistan’ın takımı değil, biz de bu şehrin bir parçasıyız” dedi.

Başkan Yardımcısının Sosyal Medya Paylaşımına Yeşilova Spor'dan Tepki

“Başkan Yardımcısı Taraf Tutuyor”

Oruç, Bayar’ın yaptığı paylaşımda gönlünün Yalova **** ’dan yana olduğunu belirtmesine de tepki gösterdi. “Başkan Yardımcısı Ömür Bayar’ın gönlü Yalova ****’dan yana olabilir, ancak Yeşilova Spor da bu şehrin takımıdır. Biz Yalova’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Yeşilova Spor olarak, bu tür açıklamalardan rahatsızız ve bu tutumun devam etmesi halinde daha büyük tepkiyle karşılaşacaklarını belirtmek isteriz” diye konuştu.

Başkan Yardımcısının Sosyal Medya Paylaşımına Yeşilova Spor'dan Tepki

Seçim Sürecinde Verilen Sözler Unutuldu

Taraftarlar ve kulüp yönetimi, yerel seçim sürecinde CHP’li belediye başkan adayları ve milletvekillerinin kulübe büyük destek sözleri verdiğini, ancak şu anki durumun hayal kırıklığı yarattığını belirtti. “Seçim döneminde tesislerimizden çıkmayanlar, bugün Yeşilova Spor’a karşı bu tutum içinde olmamalı. Bizler bu şehre hizmet etmeye, futbolu geliştirmeye devam edeceğiz. Ancak bu tür ayrımcı açıklamaları kabul etmemiz mümkün değil” ifadeleriyle durumu özetlediler.

Yalova’daki spor camiası bu olayla birlikte daha da gerilirken, Ömür Bayar’ın bu tepkiler karşısında nasıl bir adım atacağı merak konusu. Yeşilova Spor taraftarları ve yönetimi, Bayar’dan bu açıklamalarıyla ilgili bir özür ya da düzeltme beklediklerini dile getirdi.

Otomatik İçerik Kontrol Sistemi V2

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yardımcısının Sosyal Medya Paylaşımına Yeşilova Spor’dan Tepki
Yorum Yap

Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliği başlat.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yalova Güncel Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!